*

Share this story:    

1USD PROJECT - When the castle is built from little grains of sand

Category: Place tourism   |   Dec 24, 2019

“Việc tốt là những mắt xích tạo nên sợi xích tình yêu”. Và tình yêu lớn lên là nhờ cho đi những điều nhỏ bé, những hành động nho nhỏ đôi khi cũng đủ làm sáng một ngày của ai đó.
1USD PROJECT - When the castle is built from little grains of sand

“Việc tốt là những mắt xích tạo nên sợi xích tình yêu”. Và tình yêu lớn lên là nhờ cho đi những điều nhỏ bé, những hành động nho nhỏ đôi khi cũng đủ làm sáng một ngày của ai đó.

“Good work is links which create a chain of love". Love grows up by giving small things, Small things sometimes can brighten a day of somebody

Với tinh thần “Sharing is caring”, sau hơn 4 năm hoạt động, Saigon Adventure tự hào đã tạo nên nhiều giá trị tốt đẹp cho xã hội, đóng góp một phần công sức nhỏ bé vào việc mang đến tiếng cười cho những mảnh đời khó khăn.

With the spirit of “Sharing is caring", after more than 4 years of operation, Saigon Adventure is proud to have created many good values for the community, contribute to bring laugh to some difficult situations

Từ mái ấm vùng cao Madagui đến ngôi nhà bảo trợ trẻ em cơ nhỡ Củ Chi đến những mảnh đời màn trời chiếu đất ở Sài Gòn đều là những ký niệm ý nghĩa đối với những người thực hiện. Những chương trình này tuy được thực hiện hoành tráng nhưng đã tạo nên từ những đóng góp giản đơn nhất của các thành viên Saigon Adventure. Bởi "không phải tất cả chúng ta đều làm được những điều vĩ đại. Nhưng chúng ta có thể làm những điều nhỏ nhặt với tình yêu vĩ đại."

From the homeless shelter in Madagui highland to the Sponsor House for homeless children in Cu Chi or some unfortunate lìfe around SG is all our meaning memories. Although the program is organized on a large scale, It is created by some little actions of Saigon Adventure members. Because “ Not all of us can make enormous things but we can make some little things with enormous heart”.

 

Zalo

Tiếp nối những chương trình nhân văn đã thực hiện, Saigon Adventure tự hào thành lập Quỹ từ thiện “1USD PROJECT” với mong muốn nhân rộng tinh thần “Sharing is caring”.

Kể từ tháng 11 tới hết ngày 20/1/2020, mỗi booking của Quý đối tác sẽ đóng góp 1 USD vào quỹ “1 USD PROJECT” của Saigon Adventure. Dự án này được gây quỹ là để mở những lớp dạy anh văn miễn phí cho trẻ em nghèo tại TPHCM, Hội An và Phan Thiết. Cùng với đó là làm nên những phần quà giúp người vô gia cư có cái Tết Nguyên Đán Canh Tý ấm áp.

 

To continue the humanitarian programs that have been implemented, Saigon Adventure is proud to establish a charity fund “1USD PROJECT" with the hope to spread the spirit “sharing is caring"

From November to 20/1/2020, Each booking from the partner will contribute 1 USD to the program. This program raise fund for opening some free English Classes for poor children in HCM, Hội An and Phan Thiết. Along with that, we will help some unfortunate life by giving some presents with the hope to bring a warm Lunar New Year for them.

 

“Sự tử tế, dù nhỏ tới thế nào, không bao giờ là lãng phí.” khi ta biết góp nhặt những điều nhỏ bé và xây nên lâu đài của lòng tốt, lòng yêu thương.

Chỉ với 1USD, hãy cùng Saigon Adventure lan tỏa những giá trị nhân văn tốt đẹp.

 

“Kindness, no matter how small, is never wasted". When we know to contribute some little things and build a castle with love and kindness. Just for 1USD,

Let’s spread the good humanitarian values with Saigon Adventure.

 

 

 

Featured Posts

...

TRANSPORT WITHIN VIETNAM

Place tourism   |   Jun 15, 2020

Just like the diversity of its landscapes, Vietnam offers a variety of ways to get around. You may favour windswept motorbike rides, fly straight from point to point, or take the overland routes of trains and buses, soaking in the sights along the way. 

...

EXPLORE SAIGON NIGHTLIFE WITH SAIGON ADVENTURE

Place tourism   |   Dec 11, 2019

\"What to do in Ho Chi Minh city at night? We decided to explore Saigon nightlife with Saigon Adventure recently, and here is our review.\" - Ms. Ha Truong (Expatolife)

...

An overlook from the top of Southeast Asia – Landmark 81

Place tourism   |   Apr 29, 2019

...

I went to Vietnam in October and I hate Vietnam

Place tourism   |   Sep 13, 2018

Chat With Us